Du har tilføjet et nyt link til din samling Du har slettet et link fra din samling
 • Vi trenger arealplanlegger eller urbanist i Henning Larsen i Arendal

  Application Deadline: 30/11/2021 23:59

 • I Henning Larsen er bærekraftig by- og stedsutvikling et viktig fagområde. Vi er en del av et stort tverrfaglig miljø som sammen jobber for en helhetlig utvikling av byer og samfunn. Vi er ofte involvert i hele verdikjeden fra idéutvikling til ferdig gjennomførte prosjekter. Både vår lokale forankring og vår tilgang på spisskompetanse gjennom våre nasjonale og internasjonale fagnettverk er viktige faktorer i vår prosjektgjennomføring. Vi vektlegger samhandling og vi er stolte av vårt hyggelige og inkluderende miljø.

  Er du vår nye arealplanlegger/urbanist?
  Vi leter etter en arealplanlegger eller urbanist som vil bli en del av vår seksjon Plan og urbanisme i Agder, med kontorsted i Arendal. Seksjonen består av 5 dyktige medarbeidere lokalisert på våre kontorer i Arendal og Kristiansand. Her vil du være viktig i å videreutvikle vårt tverrfaglige miljø på Sørlandet.

  Som arealplanlegger eller urbanist i Henning Larsen vil du bli en del av et nasjonalt miljø med over 60 arealplanleggere, urbanister og samfunnsplanleggere i divisjon Plan og urbanisme. I tillegg vil du få rundt 200 engasjerte og hjelpsomme kolleger innen fagene arkitektur, landskapsarkitektur, interiør og lysdesign i Norge og bli en del av en global organisasjon som samarbeider på tvers av landegrenser og kulturer.

  Om stillingen 
  Vi søker en realitetsorientert og visjonær ressursperson med særlig kompetanse innen arealplanlegging og bærekraftig byutvikling i et helhetlig samfunnsperspektiv.  

  Du vil jobbe i et dynamisk og inkluderende miljø med alt fra analyse og konseptutvikling til formelle reguleringsplaner og planprosesser. Vi har et stort spekter av planoppgaver som fordeles ut fra interesse og kvalifikasjoner. Viktige oppgaver å jobbe med vil være:

  • Tettstedsutvikling, mulighetsstudier og konseptutvikling
  • Kompliserte planprosesser fra ide til vedtatt plan

  Hvem vi søker 
  Vi ser etter en person med faglige ambisjoner, god formidlingsevne og som har lyst til å ta ansvar. I Henning Larsen jobber vi ofte på tvers av fagdisipliner og samarbeider med mennesker fra mange fagområder med ulik bakgrunn og spesialisering.  Som person forventer vi derfor at du er en nysgjerrig og ambisiøs lagspiller med blikk for helhet og forståelse for ulike ståsteder. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Relevant utdanning fra universitet/høyskole
  • 5-10 års erfaring innen arealplanlegging og urbanisme
  • Liker å ta ansvar og jobbe med kunder
  • Gode formidlings- og kommunikasjonsevner
  • Gjerne erfaring med digitale verktøy som: Autocad/civil 3D, Fokus Arealplan, Sketchup, Adobe Illustrator/Indesign/Photoshop.

  Vi tilbyr
  Vi har flotte lokaler i toppen av Eurekabygget, Kystveien 2 i Arendal – med fantastisk utsikt over Tromøysund. Her er vi rundt 40 medarbeidere med et godt arbeidsmiljø. Vi tilbyr også ordninger for å kunne jobbe fleksibelt fra andre steder. 

  Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

  Om Henning Larsen
  Henning Larsen er en internasjonal arkitektvirksomhet med sterke skandinaviske røtter. Vårt mål er å skape og designe levende, bærekraftige bygninger, byer og samfunn, som får varig verdi for brukeren og for samfunnet og kulturen de er en del av. Henning Larsen ble grunnlagt i 1959 og har omkring 215 ansatte i Norge og 700 globalt. Henning Larsen er en del av Rambøll-gruppen. Følg oss på Facebook, Instagram, LinkedIn eller Twitter.

  Ta gjerne kontakt med Smari Stav, tlf 45295558, smari.stav@henninglarsen.com dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

   

  Apply Now