• To collection
    • Ringsted Gymnasium indviet

      Ringsted Gymnasium blev i denne uge indviet og taget i brug af de godt 180 elever og 16 lærere, som skolens første etape er bygget til.

    • Indvielsen fandt sted ved en officiel reception i gymnasiets store multirum, der til daglig skal fungere som kantine og samlingsrum for de - i første omgang - to 2. g klasser og fire 1. g klasser. De gult lakerede indskrifter på væggene er med til at skabe en særlig stemning i rummet, og mønstrene forestiller, ifølge kunstneren Nanna Dubois Buhl, stjernehimmelen fra den dag, gymnasiet åbnede.

      Hovedindgangen til gymnasiet ligger på campuspladsen ud for det centrale fællesrum, der forbinder de forskellige studieområder, undervisningsafsnit og lærerfaciliteter. Med sin blanding af åbne og mere afskærmede rum til gruppearbejde er bygningen designet til at leve op til de nyeste idéer om elevaktiverende undervisning.

      Udover gymnasiet har Henning Larsen Architects stået for en samlet helhedsplan for campusområdet, hvor Ringsted Gymnasium, EUC og VUC tilsammen udgør 'Campus Ringsted'. Med en planlagt senere udbygning vil gymnasiet blive 5-sporet.

    Du har tilføjet et nyt link til din samling Du har slettet et link fra din samling