• Nyt domicil til Novo Nordisk

      Henning Larsen har i samarbejde med SLA og Alectia designet et nyt domicil til Novo Nordisk. Det skal ligge i Bagsværd og huse virksomhedens øverste ledelse og 1.100 administrative medarbejdere.

    • Arkitekturen er præget af enkelthed og skaber optimale betingelser for husets brugere med et funktionelt og bæredygtigt design.

      Domicilet består af to kontorbygninger placeret i et grønt og indbydende landskab, der er inspireret af danske skove og landskaber. Landskabet sikrer en stor grøn tilstedeværelse og en uadskillelig kontakt mellem bygningerne og de grønne omgivelser.

      Den største kontorbygning er på seks etager og cylinderformet med alt 32.500 m2, der rummer fællesfunktioner. Insulinmolekylets kompleksitet har været en inspirationskilde for arkitekturen. Molekylets helix-strukturer har inspireret bygningens runde form og atrium.

      Den anden bygning er kileformet og har fire etager på i alt 17.700 m2. Den har et selvstændigt udtryk, men indpasser sig samtidig i det kuperede landskab og relaterer sig til den cirkulære nabobygning.

    Du har tilføjet et nyt link til din samling Du har slettet et link fra din samling