• To collection
    • Grøn pris til Novo Nordisks nye hovedsæde

      Parken ved Novo Nordisks nye hovedsæde i Bagsværd tildeldes i år Scandinavian Green Roof Award. Parken er designet af landskabsarkitekterne SLA. De to bygninger, der udgør hovedsædet, er tegnet af Henning Larsen Architects og designet, så de smelter sammen med de grønne omgivelser.

    • Ifølge prismotiveringen er det sammensmeltningen af grønt naturlandskab og nytænkende grønt tag, der gør, at projektet modtager prisen.

      Scandinavian Green Roof Association skriver: ”Novo Nordisk i Bagsvaerd är ett projekt där möjlighet till rekreation och smart dagvattenplanering kombinerats med stor omsorg om ekologiska värden. Med tre inhemska biotoper och en innovativ design har ett böljande landskap skapats där park och tak flyter samman.”

      Det er 15. gang, at Scandinavian Green Roof Award uddeles. Prisen er indstiftet i 2000 og tildeles et nybyggeri, der udmærker sig ved den udvendige vegetation eller ved at tænke radikalt nyt i arbejdet med grønne tage og landskaber.

      Skælskør Anlægsgartnere har stået for fagentreprisen, mens de innovative plantehabitater er udarbejdet af Urban Green. Byggros har leveret alle systemerne til de grønne tage.

    Du har tilføjet et nyt link til din samling Du har slettet et link fra din samling