• Vi tegner nyt mediehus til Jyllands-Posten

      Jyllands-Posten flytter til et nyt, dynamisk mediehus på havnefronten i Aarhus. Henning Larsen har tegnet den 8.500 m2 store bygning, der opføres på Midtkraft-grunden ved Filmby Aarhus.

    • Den kompakte, trapezformede bygning orienterer sig mod havnen. En åben facade markerer Jyllands-Posten i bybilledet som en aktiv, levende medievirksomhed, der producerer nyheder døgnet rundt.

      ”Vi har ønsket at skabe det optimale hus til Jyllands-Postens medarbejdere og de bedste rammer for den kreative arbejdsplads. Bygningen har en stærk, indre sammenhængskraft, som vil understøtte samarbejde og videndeling på tværs af redaktioner og afdelinger,” forklarer partner Søren Øllgaard, der er designansvarlig for projektet.

      ”Der er en kort afstand på tværs af atriet, og der vil derfor være en tæt kontakt mellem alle etagerne. Bygningen vil summe af liv og intensitet.”

      De fem etager bindes sammen af et facetteret atrium, der som en indre lyskilde spreder dagslys i bygningen. Som nabo til Filmby Aarhus bliver Jyllands-Postens nye mediehus en synlig og markant del af udviklingen på havnefronten. Byggeriet skal efter planen stå færdigt i 2019.

    Du har tilføjet et nyt link til din samling Du har slettet et link fra din samling