• Smugkig: Vores renovererede kontor i København

    Et re-design fra gulv til loft af vores kontor i København bringer ideen om et levende værksted med plads til kreativitet og samarbejde til live.

  • Efter en lang researchproces og flere måneders ombygning, er vi nu flyttet ind i legemliggørelsen af vores vision om et Living Lab: et lysere, enklere og mere fælles alboratorium, som indbyder til samarbejde og kreativitet, hvor alt kan testes og afprøves.

    ”Et ’Living Lab’ er et rum, hvor mennesker eksperimenterer, hvor de interagerer, hvor de er intuitivt kreative og man kan se den kreative proces flyde frit,” siger Sarah Müllertz, Partner og Head of Interior Design, og som har stået i spidsen for renovationen.

    52 skriveborde er fjernet i det nye design, hvilket har frigivet intet mindre end 950 m2 ekstra gulvplads til at udforske nye arbejdsgange. Medarbejdere samles nu ved fællesarealerne, indrettet med møbler, der er specieldesignet af vores eget interior team, og de byggematerialer, vi gradvist forsker i og bruger – som skiferplader, kobber- og træpaneler, – findes nu i åbne biblioteker, der gør materialiteten i den arkitektoniske proces endnu mere tydelig.

    Med et nyt Virtual Reality-studie, har vi også skabt plads til at udforske nye måder at skabe rum på. Nu mangler blot et stort træ midt i vores atrium, et omfattende re-design fra vores grafiske team og en ny urban-garden på taget af, som også vil huse 80.000 bier.

    Renoveringen skaber en større gennemsigtighed i hele kontoret: Medarbejderne kan nemmere lære om projekter i andre afdelinger, og finde rum til at mødes og samarbejde. Vores Living Lab er en rumlig refleksion af vores værdier.

    ”Folk ville gerne se den kreativitet, som vi faktisk praktiserer her hver dag, afspejlet i rammerne,” tilføjer Müllertz.

Du har tilføjet et nyt link til din samling Du har slettet et link fra din samling