• “The Springs” i Shanghai er designet med skandinavisk ethos

    Med udendørsterrasser på hver eneste etage og et grønt fællesareal i midten af den 114.400 m2 store bebyggelse, har vi med 'The Springs' skabt en grøn oase midt i Shanghai, byen med det største befolkningstal i Kina.

  • Med “The Springs”, udviklet for Tishman-Speyer, har vores Hong Kong-kontor leveret et bæredygtigt og innovativt kontormiljø med mennesket og åndbarhed i fokus – midt i Yangpu distriktet, et af de hurtigst voksende kvarterer og uddannelsescentrummer i Shanghai.

    Udviklet ud fra ideen om en dal, har vi placeret al bygningsmassen rundt langs kanten af grunden, og skaber sådan et åbent område midt i bebyggelsen.

    Et grønt område i Shanghai

    På denne måde danner bygninger et offentligt helle, et slags gårdrum med vegetation, forbedret luftkvalitet og reduceret støjforurening, som også tilfører naturligt lys til bygningerne. Grønne områder og adskillige passager skaber en offentlig stueetage, der fremmer naturlig en fodgængerstrøm fra alle omkringliggende områder og forbedrer lokalområdet.

    “Vi ønskede at skabe et beskyttet miljø i dette bycenter, der bidrager til muligheden for, at bebyggelsen bliver et nyt fokus, der genererer og tiltrækker det offentlige liv i uptown Shanghai", forklarer Design Director and Partner, Claude Bøjer Godefroy.

    Velvære og sundhed i centrum

    Med inspiration fra “Shen shui” (det kinesiske bjerglandskab afbiledet i malerier) er terrasserne og balkonerne, som findes på alle etager, beplantet frodigt. De udendørs terrasser forlænger bygningens totale grundareal på 114.400 m2 opad og forbedrer naturligt arbejdsmiljøet.

    Som Claude Bøjer Godefroy fastslår, “Vi forstår bæredygtighed i en bred forstand. Det er vigtigt at tilbyde folk miljøvenlige omgivelser samtidig med at udvikle en bygning som opfordrer til menneskelig interaktion.”

    Med et blik på at skabe fremtidssynede kontorer til kreative industrier, har vi designet de tre bygninger til at rumme et bredt potentiale med adskillige, fleksible udformninger. Fællesarealer og faciliteter i hele bebyggelsen beriger området.

    Opførelsen af projektet begyndte den 12. juli 2018 og forventes afsluttet i 2020. Designet med SLA.

Du har tilføjet et nyt link til din samling Du har slettet et link fra din samling