• Jåtta Erhvervsskole

      Et atrium fyldt med naturligt lys udgør den centrale kerne på Jåtta Erhvervsskole, hvorfra alsidige klasseværelser og læringsmiljøer forgrener sig ud i bygningen. Brugen af dagslys fremhæver og underbygger de sociale rum i bygningen, hvis grundlæggende design understøtter individualiserede læringsmiljøer.

      • Beliggenhed:
        • Stavanger, Norge
      • Bygherre:
        • Rogaland Landsting
      • Areal
        • 16.000 m2
      • Status:
      • Fotos:
        • Monica Larson, Kontraframe
      • Show more
    • Rum skaber læring. Udformningen af læringsrum definerer, hvordan vi arbejder, lærer og udfolder vores arbejde. Til Jåttå Erhvervsskole skabte Henning Larsen et alsidigt læringsmiljø, der dækker over en lang række pædagogikker. Fyldt med naturligt dagslys udgør det komfortable, centrale atrium skolens sociale hjerte - cafeteriaet, læsesalen, de sociale rum og atriummet illustrerer måden hvorpå bygningen understøtter socialisering gennem lys og aktivitet. Som finalist i World Architecture News-prisen ”World Class Education” 2009 illustrerer Jåttå Erhvervsskole hvordan Henning Larsens designer til individualiseret læring.

    Du har tilføjet et nyt link til din samling Du har slettet et link fra din samling