• Viborg Rådhus

      Det nye rådhus i Viborg er designet med både indbyggerne og miljøet i tankerne. Solenergi, naturlig ventilation og mange grønne rum er blandt andet med til at understrege den bæredygtige bevidsthed. En bevidsthed der skal komme de kommende generationer til gode.

      • Beliggenhed:
        • Viborg, Danmark
      • Bygherre:
        • Viborg Kommune
      • Areal:
        • 19.400 m2
      • Team:
        • Ingeniør: COWI
        • Landskab: Lisbeth Westergaard
      • Status:
      • Fotos:
        • Kontraframe
      • Show more
    • I sin form og funktion, er Viborg Rådhus blevet byens nye hjerte. Med sit seksetages solbelyste atrium, bliver både medarbejdere og beboere budt velkommen, og de åbne multifunktionelle arbejdsområder skaber et naturligt samspil mellem indbyggerne og kommunen. Ved at udnytte solenergi og have offentlige grønne områder, rummer rådhuset både de samfundsmæssige og sociale principper, som ligger dybt i den skandinaviske stil. På en grund der før blev brugt til militært brug, formår rådhuset også at bringe ny aktivitet og energi til de omkringliggende kvarterer. Ved at lægge vægt på bæredygtighed, samhørighed og fleksibilitet er Viborgs nye rådhus et varetegn, der afspejler byens grundlæggende værdier.

    Du har tilføjet et nyt link til din samling Du har slettet et link fra din samling