• Arken – integreret institution på Saxtorphsvej

      Snørklede linjer og livligt design på Saxtorphsvejs integrerede institution reflekterer barndommens kreativitet og skaber et rum med plads til fantasi og leg.

      • Beliggenhed:
        • Valby
      • Bygherre:
        • Københavns Kommune
      • Areal:
        • 1.600 m²
      • Status:
      • Hold:
        • Entreprenør: Elindco
        • Landskab: Schul Landsarkitekter
        • Rådgivende Ingeniørfirma: Henrik Larsen
        • Rådgivende Ingeniører: Anders Christensen
      • Fotograf:
        • Kontraframe
      • Show more
    • De bredde vinduer på facaden ud mod legepladsen strækker sig fra gulv til loft, så folk i alle højder kan nyde udsigten. De skæve tagrygge og asymmetriske vinduer definerer bygningen og afspejler barndommens livlige fantasi. Naturligt belyste legearealer tilskynder til samspil mellem børnene, mens hyggelige hjørne-nicher skaber plads til rolige stunder. De centralt arrangerede klasseværelser, legearealer og fællesområder afspejler hvordan aldersfokuseret arkitektur kan skabe et fælles, kreativt rum for børn.

    Du har tilføjet et nyt link til din samling Du har slettet et link fra din samling