• To collection
    • Stuttgart Besøgs- og Mediecenter

      Hvad gør man, når man mangler kvadratmeter, men har til huse i en fredet bygning, som oven i købet ligger i et fredet landskab? Man bygger under jorden.

      • Beliggenhed
        • Stuttgart, Baden Württemberg, Tyskland
      • Bygherre
        • Land Baden-Württemberg
      • Areal
        • 2.800 m2
      • Status
      • Ydelser
      • Team
        • Ingeniør: Knippers Heiberg, Stuttgart
      • Show more
    • I parlamentet i delstaten Baden-Württemberg i Tyskland, oplever man et øget pres på administrationens faciliteter. Skoleklasser, konferencegæster og presse optager den i forvejen trange plads i den fredede bygning, hvilket forstyrrer politikernes og embedsværkets arbejde unødigt. Derfor har vi designet et nyt besøgs- og mediecenter, der sikrer en gnidningsfri sameksistens mellem effektiv administration, skoletjeneste og mødevirksomhed. Besøgscentret er udformet som et udendørs amfiteater med reference til stedet demokratiske natur. Selve amfiscenen kan bruges til faglige oplæg, politiske debatter og kulturelle events, mens husets egentlige funktioner som foyer, udstillings- og konferencefaciliteter er placeret under jorden i amfiteatrets periferi.

    Du har tilføjet et nyt link til din samling Du har slettet et link fra din samling