• Biotopen i Lille

      Frodige taghaver og rigeligt med naturligt sollys redefinerer grænserne mellem det byggede og det organiske. Her kommer omverdenen indenfor - en velgørende grøn oase i byen.

      • Beliggenhed:
        • Lille, Frankrig
      • Bygherre:
        • Métropole Européenne de Lille
      • Areal:
        • 30.000m²
      • Status:
      • Ydelser:
      • Show more
    • I Biotopen er naturens verden sjældent uden for rækkevidde. Bygningens grundplan prioriterer adgang til dagslys, frisk luft og grønne områder: Brede ovenlys lader sollyset strømme ind i atrier, udendørs altaner ligger langs frodige gårdhaver, og grønne tagterrasser kompenserer for bygningens CO²-aftryk. Vores projekt trækker på naturens verden for at skabe øget velvære på arbejdspladsen - dag ind og dag ud kan medarbejderne finde frisk luft, ro og hvile i bygningens grønne områder. Navnet ‘Biotopen’ stammer fra græsk, hvor det betyder “levested” – hvilket skal afspejle bygningens fokus på bæredygtige materialer og grønne områder. Biotopen, der er udformet ud fra en konceptuel vision om en krusning af glas, lys og vegetation, afspejler missionen om et projekt, der giver plads til sundhed og fornyelse som tidligere kandidat til det nye hovedsæde for Det Europæiske Lægemiddelagentur.

    Du har tilføjet et nyt link til din samling Du har slettet et link fra din samling