• Pandora Headquarters

      I arbejdet med indretningen af smykkefirmaet Pandoras Hovedkvarter på Islands Brygge i København har vi skabt et elegant, moderne og professionelt miljø, der kommer til live gennem møbler, farvepalet og flow. Konceptet henter både inspiration i Pandoras produkter, med deres fokus på håndsværkmæssig tradition og kvalitet, og i de øjeblikke og processer som medarbejdere og ledelse deler gennem deres arbejde med Pandoras værdier.

      • Beliggenhed:
        • København, Denmark
      • Bygherre:
        • Pandora
      • Areal:
        • 9.000 m2
      • Status:
      • Photos:
        • Peter Nørby
      • Show more
    • Designet skaber både et naturligt sammenhængende forløb og en opdeling mellem de forskellige funktioner i rummet. Områderne til socialt samvær ligger centralt i bygningen, hvor det syder af aktivitet. Arbejdspladserne har vi placeret langs facaden for at drage fordel af det indstrømmende dagslys. Møderum og mere uformelle steder til samarbejde ligger som en naturlig overgangszone mellem de stille kontorer og de aktive sociale områder."The Ribbon" fremgår i forskellige versioner og materialer, såsom skillevægge, glasmærker og dekorationer i specielle kontorområder. Designdetaljen binder kontoret sammen på tværs af afdelinger og funktioner. Designkonceptet understøttes af en ambitiøs møbelstrategi, som prioriterer stærkt håndværk, bløde former og materialer af høj kvalitet.

    Du har tilføjet et nyt link til din samling Du har slettet et link fra din samling