• Henning Larsen Studio, København

      I tæt samarbejde har alle vores designere, landskabsarkitekter og indretningsspecialister skabt vores nye kontor, der giver mere plads til eksperimenter og samarbejde – en rumlig afspejling af vores værdier.

      • Show more
    • Renoveringen af vores tegnestue i København har fjernet 52 skriveborde og tilføjet 60.000 bier. Det nye kontor er skabt som et ”Living Lab”: Mere plads til samarbejde skaber et professionelt grundlag for vores fokus på innovativt design. De specieldesignede møbler fra vores indretningsdesignere, skiltningen og skrifttypen fra vores designere, det grønne tag fra vores bæredygtighedsafdeling bidrager alle til en tegnestue forbundet til naturen og de fysiske materialer fra vores fag. Gennemsigtighed og samarbejde danner grundlaget for renoveringen af tegnestuen, som inddrager det fulde spektrum af vores specielister og skaber en rumlig afspejling af vores værdier.

    Du har tilføjet et nyt link til din samling Du har slettet et link fra din samling