You have added a new link to your collection You have deleted a link from your collection
 • Arkitekter med sterke designferdigheter til vår avdeling i Agder

  Application Deadline: 26/11/2021 23:59

 • Henning Larsen har økende oppdragsmengde og vi søker derfor etter en engasjert medarbeider med en visjonær tilnærming til arkitektur, byutvikling og bærekraftig design, som vil være med på å utvikle kontoret vårt videre.

  Vi inviterer deg til å ta i bruk din kreativitet, relasjonskompetanse, pågangsmot og engasjement i en stilling hvor du får være med på å bidra til å endre samfunnet med gode arkitektoniske løsninger i en mer bærekraftig retning. For denne rollen trenger du master utdanning innen arkitektur og en sterk grønn strek.  Er du vår nye Arkitekt? 

  Bli en del av vår avdeling for arkitektur i Kristiansand og Arendal 
  Som vår nye arkitekt blir du en del av et internasjonalt arkitektmiljø som består av engasjerte og samfunnsbevisste arkitekter, interiørarkitekter, landskapsarkitekter og urbanister. Faggruppen for arkitektur, landskap og urbanisme i Norge består av over 200 medarbeidere. 

  Avdeling for Arkitektur i Agder jobber med mulighetsstudier, tidligfase og detaljprosjektering innenfor eiendomsutvikling, undervisning, helse og transformasjon. Oppdragsgiverne våre er både private og offentlige. 

  På kontorene i Kristiansand og Arendal er vi til sammen omkring 150 medarbeidere i et sterkt fagmiljø og vi har lang tradisjon i å jobbe tverrfaglig med andre fag i Henning Larsen og i Rambøll. Vårt dyktige lokale fagmiljø, kombinert med tilgangen til spisskompetanse og kapasitet gjennom Henning Larsen og Rambøll sitt store fagnettverk er en viktig del av prosjektutviklingen vår.  
  Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:
  •    Arkitekturutforming og design
  •    Detaljprosjektering sammen med ulike ingeniørfag
  •    Analyser og rapporter
  •    Digital tegningsproduksjon og BIM leveranser
  •    Visualisering og presentasjon

  Vi støtter den faglige utviklingen din
  Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:
  •    Master utdanning og min. 3 års erfaring innen arkitektur og design
  •    Erfaring fra Revit, Archicad, Adobe samt ulike visualiseringsverktøy – gjerne erfaring med Rhino, Grasshopper, Twinmotion, Lumion mm. 
  •    God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

  I denne rollen vil det være en fordel om du også har gode analytiske evner som gjør at du forstår arkitektur som en del av et større bilde. Våre oppdrag løses alltid i samarbeid med andre, internt, mot myndighetene og med kunden, en arkitekt hos oss må mestre og trives med fokus på samarbeid. For Henning Larsen er bærekraft en del av DNA til bedriften, og vi ønsker oss medarbeidere som drar oss videre i den retningen vi skal.   

  Henning Larsen Arkitekter
  Henning Larsen er en internasjonal arkitektvirksomhet med sterke skandinaviske røtter. Vårt mål er å skape levende, bærekraftige bygninger, byer og samfunn, som får varig verdi for brukeren og for samfunnet og kulturen de er en del av. Henning Larsen ble grunnlagt i 1959 og har omkring 215 ansatte i Norge og 700 globalt. Henning Larsen er en del av Rambøll-gruppen. 

  I 2019 ble Henning Larsen med i Rambøll-gruppen for å fremme vår felles ambisjon om å være en pioner for morgendagens bærekraftige designløsninger. For å imøtekomme morgendagens utfordringer, tror vi at tanker, arbeid og innovasjon på tvers av fagdisipliner aldri har vært viktigere. Med vår felles nordiske arv og verdier basert på kunnskap og ansvar og vårt oppdrag med å forme bærekraftige samfunn der mennesker og natur blomstrer ser vi en lys fremtid som vi skaper sammen.   
  Følg oss på Facebook, Instagram, LinkedIn eller Twitter.

  Slik søker du
  Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 26.11.2021.

  Har du spørsmål?
  Kontakt gjerne avdelingsleder Arve Berge, tlf. 99449001 eller seksjonsleder Kristiansand Line Juul Fogedgaard, tlf. 45026211 

   

  Apply Now