You have added a new link to your collection You have deleted a link from your collection
 • Seksjonsleder for Arkitektur i Arendal

  Application Deadline: 26/11/2021 23:59

 • Vi inviterer deg til å ta i bruk dine lederegenskaper, relasjonskompetanse, pågangsmot og engasjement i en stilling hvor du får være med på å bidra til å endre samfunnet med gode arkitektoniske løsninger i en mer bærekraftig retning. For denne rollen trenger du utdanning innen arkitektur og være en god leder. Er du vår nye Seksjonsleder innenfor arkitektur? 

  Om stillingen 
  Som seksjonsleder vil du ha personalansvar for 10 dyktige medarbeidere lokalisert på vårt kontor i Arendal. Seksjonen er en del av avdeling Agder, som består av to seksjoner, en i Arendal og en i Kristiansand. Seksjonen er en del av divisjonen som jobber med arkitektur i hele Norge. Du vil være en del av den nasjonale ledergruppa for arkitektur, samtidig som du vil jobbe tett med våre ledere og medarbeidere i Agder og på våre andre lokasjoner rundt om i landet. Seksjonen har ansvar for flere rammeavtaler i Agder og jobber også med mange andre spennende prosjekter. Dette er alt fra bolig- og byutvikling, helsebygg, undervisningsbygg, kontorer og transformasjonsprosjekter. Kundene våre er både private og offentlige oppdragsgivere. Våre oppdrag løses alltid i samarbeid med andre, internt i både Henning Larsen og Rambøll, mot myndighetene og med kunden – en arkitekt hos oss må mestre og trives med fokus på samarbeid.

  Hva forventer vi?
  •    Du er interessert i utvikling og ledelse av høyt kompetente medarbeidere
  •    Du er aktiv i markedsarbeid og tilbudsarbeid for å vinne nye prosjekter
  •    Du følger opp gjennomføring av prosjekter i seksjonen
  •    Du jobber selv i prosjekter innenfor arkitektur
  •    Du deltar i utviklingen av seksjonen, avdelingen, divisjonen og Henning Larsen, og er en sentral bidragsyter i å sikre vekst, kvalitet og bærekraft
  •    Du har høyere relevant utdannelse, på masternivå
  •    Du har flere års relevant erfaring
  •    Du snakker og skriver godt på norsk
  •    Erfaring fra Archicad -Revit, Rino og ulike visualiseringsverktøy

  Hva tilbyr vi?
  •    Dyktige og høyt kompetente medarbeidere og kolleger
  •    Du får jobbe med mange forskjellige prosjekter – både i skala og type
  •    Vi støtter din faglige utvikling. Din faglige vekst er en forutsetning for vår suksess.
  •    Du får mulighet til å påvirke vårt miljø og samfunn positivt ved å jobbe med bærekraftige løsninger i verdensklasse.
  •    Moderne og trivelige lokaler i Arendal.
  •    Konkurransedyktig lønn og attraktive personalgoder 

  Vi støtter den faglige utviklingen din
  Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. 

  I denne rollen vil det være en fordel om du også har gode analytiske evner som gjør at du forstår arkitektur som en del av et større bilde. For Henning Larsen er bærekraft en del av DNA til bedriften, og vi ønsker oss medarbeidere som drar oss videre i den retningen vi skal.   

  Om Henning Larsen
  Henning Larsen er en internasjonal arkitektvirksomhet med sterke skandinaviske røtter. Vårt mål er å skape levende, bærekraftige bygninger, byer og samfunn, som får varig verdi for brukeren og for samfunnet og kulturen de er en del av. Henning Larsen ble grunnlagt i 1959 og har omkring 215 ansatte i Norge og 700 globalt. Henning Larsen er en del av Rambøll-gruppen. 

  I 2019 ble Henning Larsen med i Rambøll-gruppen for å fremme vår felles ambisjon om å være en pioner for morgendagens bærekraftige designløsninger. For å imøtekomme morgendagens utfordringer, tror vi at tanker, arbeid og innovasjon på tvers av fagdisipliner aldri har vært viktigere. Med vår felles nordiske arv og verdier basert på kunnskap og ansvar og vårt oppdrag med å forme bærekraftige samfunn der mennesker og natur blomstrer ser vi en lys fremtid som vi skaper sammen.   
  Følg oss på Facebook, Instagram, LinkedIn eller Twitter.

  Slik søker du
  Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 26.11.2021.

  Har du spørsmål?
  Kontakt gjerne avdelingsleder Arve Berge, tlf. 99449001 eller seksjonsleder Kristiansand Line Juul Fogedgaard, tlf. 45026211 


   

  Apply Now