• Henning Larsen søger en praktikant til vores forretningsudvikling i det nordiske marked på vores hovedkontor i København med start til efteråret 2020.

   Location: Copenhagen Application Deadline: 29/05/2020 23:59

  • Brænder du for arkitektur og formidling? Så er du måske vores nye praktikant!

   Hvad kan vi tilbyde?
   Som vores nye praktikant i Business Development bliver du en del af et ambitiøst og internationalt miljø med et fladt hierarki og stærk samarbejdsånd på tværs af fagligheder, projektteams og stabsfunktioner. I løbet af praktikforløbet vil du bidrage til vores forretningsudvikling i krydsfeltet mellem kunder, eksterne rådgivere og interessenter. Du vil opnå et bredt indblik i arkitektbranchen og specifikt hvordan der arbejdes med projektkoordinering, kommunikation, salg og marketing i en kreativ virksomhed.
   Praktikken er lønnet med en varighed på 6-12 måneder.

   Det bliver din overordnede opgave i samarbejde med erfarne og dedikerede kolleger at understøtte eksekveringen af markedsstrategier for de nordiske lande og vores ekspertiseområder.

   Som praktikant vil du bl.a. arbejde med:
    Præsentationer og profilmateriale til kunder
    Prækvalifikationsmateriale
    Skriftlig og visuel kommunikation
    Markedsanalyser
    Dataindsamling

   Hvad forventer vi af dig?
   For at trives i vores tværfaglige og travle miljø, er det vigtigt, at du er udadvendt og service-minded. Du skal være ambitiøs, kunne arbejde selvstændigt og besidde masser af gå-på-mod. Det er vigtigt, at du har øje for detaljen, er selvkritisk og er en afslutter.
   Det er et krav, at du er i gang med en videregående uddannelse og har erfaring med / stor interesse for arkitekt- og byggebranchen, design og kommunikation.

   Du skal kunne arbejde i Adobe InDesign, samt mestre Word, Excel og Powerpoint. Du bør desuden have særdeles gode danskkundskaber, og være fejlfri på skriftlig dansk. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer. Ansøgningsfrist 29. maj og forventet opstart 17. august 2020. 


   Apply Now

   Contact person:
   Maria Beyer Skydt
   +45 88 20 64 68

  You have added a new link to your collection You have deleted a link from your collection