You have added a new link to your collection You have deleted a link from your collection
 • Arealplanlegger med prosessledererfaring

  Application Deadline: 29/05/2022 23:59

 • Er du vår nye arealplanlegger?
  I Henning Larsen er bærekraftig by- og stedsutvikling et viktig fagområde. Som vår nye arealplanlegger, samfunnsplanlegger eller urbanist får du være med i hele verdikjeden fra idéutvikling til ferdig gjennomførte prosjekter, med hovedinnsats i tidligfase planlegging. Hos oss blir du en del av et stort tverrfaglig miljø som sammen jobber for en helhetlig utvikling av byer og samfunn. 

  Høsten 2019 ble Henning Larsen en del av Rambøll-gruppen, og Rambølls arkitektfaglige miljøer blir en del av Henning Larsen, et prisbelønt og internasjonalt anerkjent arkitektfirma grunnlagt i København med kontorer over hele verden.

  Høres dette ut som en spennende mulighet? Da anbefaler vi deg å legge inn en søknad eller kontakte oss for en hyggelig og uforpliktende prat.


  Bli en del av vår seksjon for plan og urbanisme i Bergen
  Som vår nye arealplanlegger, samfunnsplanlegger eller urbanist blir du en del av vår divisjon Plan og urbanisme med kontorsted i Bergen. I Bergen er vi nå 11 planleggere med ambisjoner om vekst. I seksjonen vår har vi også 5 landskapsarkitekter. Faggruppen for arkitektur, landskap og urbanisme i Bergen består av totalt 45 medarbeidere. Vi er på flyttefot og skal tidlig i 2023 inn i splitter nye lokaler i Nygårdsgaten 91 vis a vi Mediacity Bergen. Vi har et sterkt fagmiljø med lang tradisjon for tverrfaglig samarbeid og vi har et svært godt sosialt miljø på kontoret. 

  Som medarbeider i Henning Larsen vil du bli en del av et nasjonalt miljø med over 60 arealplanleggere, urbanister og samfunnsplanleggere i divisjon Plan og urbanisme. Du blir en del av et fagmiljø med både lokal forankring i ulike byer i Norge og tilgang på spisskompetanse gjennom våre nasjonale og internasjonale fagnettverk.


  Om stillingen 
  Du vil jobbe i et dynamisk og inkluderende miljø med alt fra analyse og konseptutvikling til formelle reguleringsplaner, kommuneplaner og planprosesser. Vi har et stort spekter av planoppgaver som fordeles ut fra interesse og kvalifikasjoner. Viktige oppgaver å jobbe med vil være:
  • Tettstedsutvikling, mulighetsstudier, transformasjon, infrastruktur og konseptutvikling.
  • Kompliserte planprosesser fra idé til vedtatt plan, inkludert interessent- og medvirkningsarbeid.
  • Utredning og analyse relatert til plan og bygningsloven, faglig utvikling, miljø og bærekraft.


  Hvem vi søker 
  Vi søker realitetsorienterte og visjonære ressurspersoner med særlig kompetanse innen arealplanlegging og bærekraftig byutvikling i et helhetlig samfunnsperspektiv. Vi søker spesielt etter en med erfaring som prosjektleder/prosessleder/fagansvarlig. I Henning Larsen og Rambøll jobber vi ofte på tvers av fagdisipliner og samarbeider med kolleger fra mange fagområder med ulik bakgrunn og spesialisering.  Som person forventer vi derfor at du er en nysgjerrig lagspiller med blikk for helhet og forståelse for ulike ståsteder.

  Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:
  • Du har relevant masterutdanning fra universitet/høyskole.
  • Du liker å ta ansvar, jobbe i prosjektteam, og jobbe med kunder.
  • Du har gjerne erfaring med metodiske prosessverktøy og/eller digitale verktøy som: Autocad/ Fokus Arealplan/3D-designverktøy/GIS mv.
  • Det er en forutsetning at du snakker og skriver godt på norsk.
  • Du har gjerne seks års relevant erfaring, men vi oppfordrer også de med mer enn tre års erfaring til å søke.


  Hva vi tilbyr
  • Dyktige og høyt kompetente kolleger.
  • Du får jobbe med mange forskjellige prosjekter – både i skala og type.
  • Vi støtter din faglige utvikling. Din faglige vekst er en forutsetning for vår suksess.
  • Du får mulighet til å påvirke vårt miljø og samfunn positivt ved å jobbe med bærekraftige løsninger i verdensklasse.


  Om Henning Larsen
  Henning Larsen er en internasjonal arkitektvirksomhet med sterke skandinaviske røtter. Vårt mål er å skape og designe levende, bærekraftige bygninger, byer og samfunn, som får varig verdi for brukeren og for samfunnet og kulturen de er en del av. Henning Larsen ble grunnlagt i 1959 og har omkring 215 ansatte i Norge og 700 globalt innen fagene plan og urbanisme, arkitektur, landskapsarkitektur, interiør og lysdesign. Henning Larsen er en del av Rambøll-gruppen. Vi er stolte av å være verdens første ingeniørvirksomhet som har blitt sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. Følg oss på Facebook, Instagram, LinkedIn eller Twitter.

  Slik søker du
  Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 29.05.2022. Vi gjør oppmerksom på at søknadene behandles fortløpende.

  Ta gjerne kontakt med Marte Mangerud, tlf. 93 05 53 81, marte.mangerud@henninglarsen.com dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

  Apply Now