You have added a new link to your collection You have deleted a link from your collection
 • Landskapsarkitekt

  Application Deadline: 29/05/2022 23:59

 • Er du vår nye landskapsarkitekt i Henning Larsen i Bergen?
  Vil du være med å bringe naturen nærmere menneskene? Vil du arbeide sammen med høyt kompetente og kreative kolleger, med å skape gode og bærekraftige løsninger? Som vår nye landskapsarkitekt får du være med i hele verdikjeden fra ideutvikling til ferdig gjennomførte prosjekter.
   
  Høres dette ut som en spennende mulighet? Da anbefaler vi deg å legge inn en søknad eller bare kontakte oss for en hyggelig og uforpliktende prat.


  Bli en del av vår seksjon i Bergen
  I Bergen er vi nå 5 landskapsarkitekter. Det er stadig behov for økende kapasitet og vi ønsker derfor å utvide faggruppen med opptil flere landskapsarkitekter. Vi er også på flyttefot og skal tidlig i 2023 inn i splitter nye lokaler i Nygårdsgaten 91 vis a vi Mediacity Bergen sammen med arkitekene, planleggerne og urbanistene i Henning Larsen og hele det store tverrfaglige miljøet i Rambøll. Vi har et sterkt fagmiljø med lang tradisjon for tverrfaglig samarbeid og vi har et svært godt sosialt miljø på kontoret. 


  Om stillingen
  I Henning Larsen blir du en del av et stort landskapsarkitektmiljø med rundt 50 landskapsarkitekter i Norge og 150 landskapsarkitekter globalt
  Vi jobber i alle planfaser fra tidligfase-prosjekter, analyser og utredninger til byggeplaner. Vi arbeider med by- og stedsutvikling og gir premisser for en bærekraftig utvikling. Vi utformer hverdagslandskapet med blå-grønne strukturer og gode rekreasjonsområder. Vi sørger for vakre og bærekraftige byrom og uteområder i tilknytning til skoler, barnehager, institusjoner og kulturbygg. Vi arbeider også med landskapsarkitektur i planer og utredninger for små og store samferdselsanlegg. Bærekraft skal være kjerneelementet i alle våre prosjekt. Våre konsepter skal ta utgangspunkt i stedet, vi skal bringe naturen nærmere menneskene og bruke vann og natur som viktige ressurser i våre anlegg. Vi skal levere innovative, og kunnskapsbaserte løsninger ved å lære av hverandre og utvikle oss i faglig samspill i prosjektene. Digital innovasjon, 3D og BIM er en viktig del av vår hverdag. 


  Hvem vi søker
  • Du brenner for faget og ønsker å gjøre en forskjell gjennom å levere gode og bærekraftige løsninger.
  • Du er interessert i flerfaglig konseptutvikling i samspill med ulike fag og du har gode samarbeidsevner. 
  • Det er et pluss om du har erfaring med konsekvensutredning.
  • Du har høyere relevant utdannelse, fortrinnsvis på masternivå.
  • Du snakker og skriver godt på norsk.
  • Du har designerfaring og -kompetanse.
  • Du har minimum 2-4 års relevant erfaring.


  Hva vi tilbyr
  • Dyktige og høyt kompetente kolleger.
  • Du får jobbe med mange forskjellige prosjekter – både i skala og type.
  • Vi støtter din faglige utvikling. Din faglige vekst er en forutsetning for vår suksess.
  • Du får mulighet til å påvirke vårt miljø og samfunn positivt ved å jobbe med bærekraftige løsninger i verdensklasse.


  Om Henning Larsen
  Henning Larsen er en internasjonal arkitektvirksomhet med sterke skandinaviske røtter. Vårt mål er å skape og designe levende, bærekraftige bygninger, byer og samfunn, som får varig verdi for brukeren og for samfunnet og kulturen de er en del av. Henning Larsen ble grunnlagt i 1959 og har omkring 215 ansatte i Norge og 700 globalt. Henning Larsen er en del av Rambøll-gruppen. Følg oss på Facebook, Instagram, LinkedIn eller Twitter.


  Slik søker du
  Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 29.05.2022. Vi gjør oppmerksom på at søknadene behandles fortløpende.


  Har du spørsmål?
  Kontakt gjerne divisjonsleder Eva Vefald Bergsodden, e-post: eva.bergsodden@henninglarsen.com eller tlf. 97 77 99 89

  Apply Now