You have added a new link to your collection You have deleted a link from your collection
;
  • Henning Larsen søger en praktikant til vores forretningsudvikling i det nordiske marked

   Location: København - Denmark Publishing date: 13-03-2023

  • Brænder du for bæredygtig arkitektur, formidling og forretningsudvikling? Så er du måske vores nye praktikant!

   Henning Larsen søger en praktikant til vores forretningsudvikling i det nordiske marked på vores kontor i København med forventet opstart primo september 2023.

    

   Hvad kan vi tilbyde?

   Som vores nye praktikant i Business Development bliver du en del af et ambitiøst og internationalt miljø med et fladt hierarki og stærk samarbejdsånd på tværs af fagligheder, projektteams og stabsfunktioner. I løbet af praktikforløbet vil du bidrage til vores forretningsudvikling i krydsfeltet mellem kunder, eksterne rådgivere og interessenter. Du vil opnå et bredt indblik i arkitektbranchen og specifikt hvordan der arbejdes med projektkoordinering, kommunikation, salg og marketing i en kreativ virksomhed.

   Det bliver din overordnede opgave i samarbejde med erfarne og dedikerede kolleger at understøtte eksekveringen af markedsstrategier for de nordiske lande og vores ekspertiseområder.

    

   Som praktikant vil du bl.a. arbejde med:

   ·   Præsentationer og profilmateriale til kunder

   ·   Prækvalifikationsmateriale

   ·   Skriftlig og visuel kommunikation

   ·   Markedsanalyser

   ·   Dataindsamling         

    

   Hvad forventer vi af dig?

   For at trives i vores tværfaglige og travle miljø er det vigtigt, at du er udadvendt og service-minded. Du skal være ambitiøs, kunne arbejde selvstændigt og besidde masser af gå-på-mod. Det er vigtigt, at du har øje for detaljen, er selvkritisk og er en afslutter.

   Det er et krav, at du er i gang med en videregående uddannelse og en fordel hvis du har erfaring med / interesse for arkitekt- og byggebranchen, design og kommunikation. 

   Vi ser gerne at du har erfaring med at arbejde i Adobe InDesign samt Word, Excel og Powerpoint. Du bør desuden have særdeles gode danskkundskaber, og være fejlfri på skriftlig dansk. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer.

    

   Hvem er vi?

   Vores mål er at skabe levende, bæredygtige projekter, der rækker ud over sig selv, og bliver af varig værdi for brugeren, kulturen og det samfund, de er en del af. Vi udfordrer, former og ændrer de fysiske omgivelser fra arkitektur over planlægning til design. Vores ekspertise ligger inden for identitetsskabende kulturbyggerier, uddannelsesinstitutioner, arbejdspladser og byudvikling.

    

   Hvordan kan du ansøge?

   Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: 12.004.2023

   Apply Now