You have added a new link to your collection You have deleted a link from your collection
;
  • Vi leder efter en Digital Workflow Koordinater

   Location: Copenhagen - Denmark Publishing date: 15-03-2023

  • Er du interesseret i at forbedre digitale designprocesser? Irriterer det dig at se dygtige fagfolk spilde tid på manuelle opgaver, der kunne have været digitaliseret?

   Vi søger en Digital workflow-koordinator, som kan hjælpe os med at løse disse udfordringer. I denne rolle bliver du en del af vores globale designfællesskab og kommer til at arbejde med at styre tegnestuens digitale processer. Vi forestiller os, at du har en baggrund som Teknisk Designer Konstruktør eller Arkitekt, og ønsker at bidrage til digitalisering og innovation i branchen.

   Lyder dette som en spændende mulighed? Så anbefaler vi, at du sender en ansøgning.

    

   Hvad kan vi tilbyde?

   Du bliver en del af vores digitaliserings- & innovationsteam for en virksomhed, der arbejder med nationale og internationale projekter i alle størrelser og skalaer. Fra koncertsale og universitetsbygninger til hovedkvarter, bæredygtige boliger og masterplaner. Du bliver en del af en organisation med en kreativ kultur og historie om at levere prisvindende arkitektur.

    

   Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

       •  Udvikling og drift af tegnestuens digitale processer og procedure.

       •  Support og støtte i forbindelse med det digitale workflow på projekterne.

       •  Udvikling og udarbejde whitepapers af digitale processer

       •  Samarbejde med Workflow- og Digital Managers, om at definere, eksekvere og automatisere vores arbejdsprocesser.

    

   Hvad forventer vi af dig?

   Som vores nye Digital Workflow Koordinater bliver du en del af vores team for digitalisering og innovation. Henning Larsen ønsker at sætte præg på den digitale udvikling i byggebranchen, og i denne rolle er du med til at udvikle vores digitale arbejdsprocesser, så vi altid opnår smidige og professionelle leverancer.

   Du vil arbejde med avancerede BIM-baserede designprocesser, automatiseret modellering og datastyring. Du vil yde softwaresupport til flere projektteams for at sikre et optimalt digitalt workflow. Du bliver en del af en stor international Arkitekt virksomhed, som udover det daglige arbejde, også byder på mange sociale aktiviteter.

    

   Vi forestiller os at dine kvalifikationer er:

       •  At sætte en ære i systemer og struktur.

       •  At du har erfaring med brug af Revit, BIM og IKT i flere projekteringsforløb.

       •  At du har gode kommunikationsevner på både dansk og engelsk.

       •  At du har viden om modelleringsprincipper og -teknikker.

    

   Hvordan kan du ansøge?

   Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: 5. April 2023. 

   For spørgsmål kontakt venligst Charlotte Asta Bigom, Digital Workflow Manager / IKT Manager, cbig@henninglarsen.com.

    

   Om Henning Larsen

   Henning Larsen Architects er en international tegnestue med stærke Skandinaviske rødder. Vores mål er at skabe dynamiske, bæredygtige bygninger og byer, der rækker ud over sig selv og får en holdbar værdi for brugeren, samfundet og kulturen som den er bygget i. Vores virksomhed blev grundlagt i 1959 og der er for øjeblikket omkring 300 ansatte. I øjeblikket har vi kontorer i København, München, Riyadh, Hong Kong, Oslo og Færøerne. Følg os på Facebook, Instagram, LinkedIn eller Twitter.

   Apply Now