• Smiledesigns Clinic

      There’s no longer any reason to postpone going to the dentist’s. Upholstered furniture, spa-inspired lighting and Italian marble define Smiledesign’s reimagined clinic, giving patients a reason to return with a smile.

      • Location:
        • Copenhagen, Denmark
      • Client:
        • Smilesdeisgns
      • Status
      • Photos:
        • Laura Stamer
      • Show more
    • A trip to the dentist’s doesn’t have to be defined by fluorescent lights and the smell of nitrile gloves. Smiledesigns’ new Copenhagen office breaks away from the traditional clinical atmosphere: Inspired by spa and wellness centers, the new lobby features natural materials, upholstered furniture and lightning that gives a warm, reassuring luxury without compromising functionality and practicality. The central feature of the décor is a custom-designed reception desk made of Italian marble shaped to round, organic form with a soft, glossy veneer. For clients making return trips or a first time visit, the new lobby redefines the experience of a dental appointment.

    You have added a new link to your collection You have deleted a link from your collection