• Henning Larsen Studio, Copenhagen

      Drawing on our full breadth of designers, landscapers and interior specialists, we’ve created a new workspace that makes more space for experimentation and collaboration; a spatial reflection of our values.

      • Show more
    • Our refurbished Copenhagen studio has 52 fewer desks and 60,000 more bees. The new space follows a concept of the Living Lab: Creating more space for collaboration, reflecting our professional emphasis on innovative design within our own workspace. Featuring custom furniture from our interior design team, wayfinding and iconography by our graphic department and a green roof planned by our sustainability team, the new studio puts us in closer touch with the natural world and the physical materials of our trade. Transparency and collaboration form the core of this studio makeover, drawing on our full range of specialists to create a spatial reflection of our own values.

    You have added a new link to your collection You have deleted a link from your collection